Ивайло Иванов ни разказва за услугата „Управление на имоти“

Зравейте приятели,

Казвам се Ивайло Иванов и от 19 години съм в сферата на недвижимите имоти, като последните 10 години съм управител на Управление БГ .

Бих желал да Ви запозная с перфектната услуга, касаеща всеки собственик на жилищен имот, който се отдава под наем или не се ползва и стои заключен.

Управлението на всеки жилищен имот не е трудна и непосилна задача. Всеки би могъл да се справи с проблемите, съпътстващи целия процес. Въпросът е защо да минавате по дългия път, а не цените времето си, което можете да използвате за много по-приятни неща.

 

Пускането на обяви, разговорите с десетки брокери – целящи само получаването на комисионна, провеждането на огледи, подбора на наематели, изготвянето и сключването на договори, приемо-предавателни протоколи, както и всичко останало по следенето на наемателя, сключил с Вас договор като:

проблеми със съседи, забавяне на плащанията за наем и консумативи, недобросъвестното ползване на имота, довело до щети, отстраняването на щетите след наемателя, ангажиране с майстори, нежеланието от наемателя да освободи имота, загубите от празните периоди между освобождаването на апартамента и намирането на нови наематели.

Именно това, както и ред други дребни, но съществени проблеми, могат да бъдат оставени на фирма за управление на имоти, която да се погрижи за всичко, вместо Вас.

Таксата по управление на имота Ви ще бъде около 50 -70 лева на месец или по-точно 10% от месечния наем. И зная, че не сумата е голяма (приблизително една вечеря за двама навън) , а липсата на доверие в българските фирми, но да не забравяме, че доверието се гради и ние от Управление БГ работим единствено в тази насока.

Ние даваме пълни писмени гаранции при сключване на договор за:

  • Състоянието на имота след наематели (ще получите имота си във вида, в който сте ни го предали).
  • Платени консумативни задължения, както и липса на задължения към домоуправителите, след освобождаването на имота от наематели.
  • Получаване на наема на фиксирана дата, независимо дали в имота Ви има или няма наематели.
  • Отстраняване на наематели, неспазващи порядките на етажната собственост.

Към момента ни се довериха  повече от 650 собственика на жилища в София.  Направете го и Вие! Свържете се с нас и разберете повече.

С уважение,
Ивайло Иванов 

УправителОбади ни се сега!