Управление на имоти под наем

Ангажирайки ни с имота си, Вие оставяте в наши ръце абсолютно всички дейности, по менажирането на апартамента, както и евентуални проблеми и казуси.

Носим отговорност за действията на наемателите, както в имота, така и в етажната собственост. Гарантираме възможно най-високата доходност от отдавания под наем имот, чрез постигане на най-висока наемна цена, възможно най-голяма заетост, както и най-малко разходи за сметка на собственика.

Управление БГ ООД поема писмени гаранции за:

 • Състоянието на имота
 • Липса на консумативни задължения
 • Плащане към домоуправителя на етажната собственост
 • Плащане на наема към собственика в тридневен срок след получаването му от наемателя
 • Пълно отстраняване на щети, причинени от наематели
 • Актуализация на наемната цена спрямо пазарната обстановка
 • Инспекции на имота

Често задавани въпроси

Ние предлагаме най-ниската такса управление на пазара – само 12% от месечния наем за стандартно управление.

Пример:  Договорен наем 500лв./ месец. – 60лв (12% такса обслужване за стандартно управление) = 440лв чиста сума за получаване

 • Стандартно управление“ – таксата ни за стандартно управление е 12% от месечния наем, когато имота е зает.
 • „Фиксиран наем“ – получавате наема си, независимо дали в имота има наемател или не, като таксата ни в този случай е 24% от месечния наем

Поемаме 100% ангажимент за причинените от наемателите щети. Сметките ги предплащаме и заедно с наема ги събираме от наемателите.Нашите наематели заплащат минимум 2 наема депозит.

Услугите включват списък с 35 анагажимента за които се грижим. Част от тях са: Проверки на плащания, Инспекции на състоянието на имота, Комуникация с домоуправители и касиери, Казуси с комунални дружества, вкл. надписани сметки, жалби, молби, Контрол по ремонти и поддръжка и още много

Относно коректността на компанията, можем да гарантираме с цифри: в рамките на последните 12 години УПРАВЛЕНИЕ БГ ООД работи с над 900 клиента.

Как можем да помогнем?

Искате ли допълнителна консултация относно тази услуга

Въпреки че живея в София, съм поверил апартаментите си на „Управление БГ“ и по този начин разполагам с време и спокойствие, което е важно за мен. Препоръчвам услугите им.

Мирчо Миланов

Получи оферта

Попълни заявката, за да получиш конкретна оферта за управление на имот в рамките на 1 час. (Може да получите оферта и по телефон без да попълвате формата)

  Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработени

  Отзиви от наши клиенти

  Обади ни се сега!