Testimonials 1

Въпреки че живея в София, съм поверил апартаментите си на „Управление БГ“ и по този начин разполагам с време и спокойствие, което е важно за мен. Препоръчвам услугите им.

Мирчо Миланов

Ако се чудя в какво да инвестирам и реша да бъде в апартамент, който да давам под наем, то определено услугата предлагана от фирма „Управление БГ“ ще бъде от големите плюсове да се спра на подобен род инвестиция. Мога да споделя впечатленията си много на кратко: удобство и сигурност.

Цветан Братоев
Клиент

Проучих предложенията за услугата „Управление на имоти” на българския пазар и „Управление БГ“ са единствените, които дават гаранции. За мен възвръщаемостта от наеми е много важна. Техните такси са справедливи за доброто качество, което предлагат.

Сесар Гонсалес
Инвеститор, Мадрид, Испания

От мои приятели чух за фирмата и не повярвах на това, което ми разказваха – прекалено хубаво беше за да е истина. От една година съм клиент на „Управление БГ” и съм безкрайно щастлив от избора си. Сигурен съм, че за имота ми се грижат добре, че всички сметки по него ще бъдат платени навреме и че ще си получавам наема редовно. Вече препоръчах „Управление БГ” на много мои близки и познати.

Пламен Коцев

За времето от почти шест години – период в който ползвам услугите на „Управление БГ“ не съм срещнал нищо друго освен подчертан висок професионализъм, съпричасност към всеки проблем (дори да не е пряко свързан с основната им дейност). Трудно можете да си представите толкова стойностен екип, който да работи с усмивка, лекота и със „скоростта на светлината“. За „Управление.бг“ не съществуват изрази от рода – „това не може да стане“, „елате утре“, „трябва да помислим“ и други любими фрази на бюрократите. Благодаря!

Краси Карчев

От вече седем години работя с фирма Управление БГ. Впечатлена съм от коректността и реактивността на служителите. Благодарение на професионализма и отговорното отношение, които характеризират работата на фирмата, аз съм спокойна и имам пълно доверие в правилното управление на имотите, които съм им поверила

И. Естабен

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?

Обади ни се сега!