Препоръки

Въпреки че живея в София, съм поверил апартаментите си на „Управление БГ“ и по този начин разполагам с време и спокойствие, което е важно за мен. Препоръчвам услугите им.

Мирчо Миланов

Ако се чудя в какво да инвестирам и реша да бъде в апартамент, който да давам под наем, то определено услугата предлагана от фирма „Управление БГ“ ще бъде от големите плюсове да се спра на подобен род инвестиция. Мога да споделя впечатленията си много на кратко: удобство и сигурност.

Цветан Братоев
Клиент

Проучих предложенията за услугата „Управление на имоти” на българския пазар и „Управление БГ“ са единствените, които дават гаранции. За мен възвръщаемостта от наеми е много важна. Техните такси са справедливи за доброто качество, което предлагат.

Сесар Гонсалес
Инвеститор, Мадрид, Испания

От мои приятели чух за фирмата и не повярвах на това, което ми разказваха – прекалено хубаво беше за да е истина. От една година съм клиент на „Управление БГ” и съм безкрайно щастлив от избора си. Сигурен съм, че за имота ми се грижат добре, че всички сметки по него ще бъдат платени навреме и че ще си получавам наема редовно. Вече препоръчах „Управление БГ” на много мои близки и познати.

Пламен Коцев

За времето от почти шест години – период в който ползвам услугите на „Управление БГ“ не съм срещнал нищо друго освен подчертан висок професионализъм, съпричасност към всеки проблем (дори да не е пряко свързан с основната им дейност). Трудно можете да си представите толкова стойностен екип, който да работи с усмивка, лекота и със „скоростта на светлината“. За „Управление.бг“ не съществуват изрази от рода – „това не може да стане“, „елате утре“, „трябва да помислим“ и други любими фрази на бюрократите. Благодаря!

Краси Карчев

От вече седем години работя с фирма Управление БГ. Впечатлена съм от коректността и реактивността на служителите. Благодарение на професионализма и отговорното отношение, които характеризират работата на фирмата, аз съм спокойна и имам пълно доверие в правилното управление на имотите, които съм им поверила

И. Естабен

Мнението ми за фирма Управление БГ е отлично. Изключително коректен и добросъвестен партньор при управление на имоти. По всяко време мога да разчитам на тяхната компетентна и професионалана консултация. Ежемесечно получавам справки и постъпления по сметката си. Заедно печелим!

Екатерина Добрева

Искам да изразя дълбоката си благодарност към Ивайло Иванов /главен мениджър/ на Управление БГ ООД, конкретно на моят мениджър Мариан Христов и на целия екип за грижите и отговорността им към моят апартамент в София, който съм поверила от няколко години и за който съм детайлно информирана във всеки един момент. Живея в Швеция и по никакъв начин не бих се справила без вас. Благодаря ви от цялото си сърце и душа, че мога да живея спокойно и да разчитам, че жилището ми е осигурено с наематели и всички грижи свързани с това, а те са толкова много. С признателност и най-искрени пожелания за здраве и успех.

Пенка Петрова

Искам да изразя благодарност към целия екип и най-вече лично на г-н Радостин Балдев и г-ца Светлана Евгениева за успешното управление на моите имоти, в течение на последните 5 години. Грижите за имоти на хора като мен, които постоянно живеят в чужбина, имат много по-голяма цена от непроменените до днес такси. Наред с тази повече от „честна база“ на взаимно договаряне, Вие изпълнявахте с все по-голяма компетентност почти всички обещани предимства – стриктното получаване на месечния наем, плащането на консумативите, постоянната заетост, уреждането на данъчни и застрахователни и т.н. Нещо повече, в интерес на наемодателя Вашият екип се натовари не веднъж с решаването на непредвидени проблеми, далече превишаващи рамките на договора. Благодаря Ви особено за никъде не вписаното отношение на коректност и толерантност. И за в бъдеще пожелавам успех във вече забележимо напредналото развитие на Вашата Фирма

Божидара Хайн

Работя с фирмата вече повече от 7 години – от март 2010 год. Изключително доволна съм от професионализма и коректността им. Отдаването на имота ми за стопанисване от „Управлиние БГ“ ми гарантира сигурност и спокойствие,което в наши дни е безценно.

Радостина Пехливанова

Като дългогодишен клиент имам доверие на екипа на фирма Управление БГ. Те показват изключителен професионализъм и гъвкавост, което е от съществено значение за спестяване на време в динамичното ни ежедневие. Препоръчвам фирма Управление БГ за партньор при управление на имоти.

Венцислав Георгиев

Живея в САЩ и ми е трудно да се грижа за къщата си или да се занимавам с наематели. Моя позната препоръча фирмата и от начало подходих с голяма доза недоверие. Много бързо и без да идвам в България уговорихме подробностите по документацията, и предаването на имота. Вече четири години съм клиент на „Управление БГ” и съм безкрайно благодарна на г-н Мариан Христов и целия екип за отличната работа, за спокойствието, което ми дават и за приятелството, което създадохме. Много мои приятели и познати станаха клиенти на фирмата и са ми благодарни за препоръката.

Кристина Гачева
Обади ни се сега!